Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Sjekker om likene ble fraktet fra et annet sted

Politiet vet ikke hva som har skjedd med de to drepte i Bergen. De undersøker om likene kan ha blitt fraktet til stedet de ble funnet.

En kvinne og en mann ble funnet drept ved Osavatnet i Bergen. Politiet vet ikke hva som har skjedd med dem. De sjekker om de kan ha blitt fraktet til stedet de ble funnet.

– Politiet undersøker flere steder som åsted. Vi har også en teori om at de kan ha blitt drept et annet sted. Og fraktet til funnstedet. Det sa Inger-Lise Høyland i en pressekonferanse tirsdag. Hun er politiadvokat i Vest politidistrikt.

Politiet sier foreløpig lite om hva de tror kan ha skjedd. Men de etterforsker flere muligheter.

– Vi gjør undersøkelser på området. I tillegg undersøker vi elektronisk materiell, som mobiltelefoner. Det sa politiinspektør Tore Salvesen på pressekonferansen.

Tirsdag sperret politiet av et område ved et hospits. Det ligger ved Store Lungegårdsvann i Bergen. Både politi og Sivilforsvaret er på stedet. Politiet har båret ut ting, skriver avisa Bergens Tidende.

Mandag kveld pågrep politiet en mann i 50-årene og en mann i 30-årene. De er siktet for drapene. Tirsdag pågrep politiet en tredje person i tillegg.

En 29 år gammel kvinne og en mann i 40-årene er drept. De to ble funnet under en presenning ved Osavatnet. Det skjedde mandag ettermiddag. Politiet skal avhøre de siktede tirsdag.

Politiet kan komme til å pågripe flere i saken.

Kjetil Ottesen er advokat. Han er forsvarer for den siktede mannen i 30-årene.

– Jeg har ikke snakket med ham ennå. Jeg skal besøke ham i arresten nå. Og så er planen avhør i dag, skriver han i en SMS til nyhetsbyrået NTB.

Politiet kjente til ofrene og de siktede fra før. De har varslet noen av medlemmene i familiene til de døde.

Folk på tur varslet politiet. De hadde funnet ting i området med blod på.