Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Skal snakke om forsvinningen

Familien Hagens bistandsadvokat og politiet skal snakke til pressen tirsdag. De skal fortelle om Anne-Elisabeth Hagens forsvinning.

Svein Holden er bistandsadvokat til Anne-Elisabeth Hagens familie. Han skal holde en pressekonferanse i Oslo klokka 12 tirsdag. To timer senere skal Øst politidistrikt holde sin pressekonferanse. Det skjer i Lillestrøm i Akershus. Begge pressekonferansene skal handle om Anne-Elisabeth Hagens forsvinning.

– Vi har snakket med politiet. Vi har blitt enige om at dette var en naturlig rekkefølge. Det sa advokat Svein Holden til nyhetsbyrået NTB mandag. Han ville ikke si noe mer om hva han skal fortelle på pressekonferansen.

68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem. Det skjedde i Lørenskog i Akershus 31. oktober i fjor.

Politiet hadde en teori om at hun ble kidnappet. De mente de som gjorde det, ville tjene penger. Men i slutten av juni sa politiet at de hadde gått bort fra den teorien. Politiet mener heller at hun er blitt drept. Og at noen har gjort slik at det skulle se ut som en kidnapping.

I juli skal de som skal ha tatt Hagen, ha tatt kontakt med Hagens familie. Det skrev avisa VG i forrige uke. Tom Hagen skal ha betalt over ti millioner kroner. Det skal han ha gjort for å få bevis for at kona lever. Det sier flere uavhengige kilder til avisa. Likevel skal familien fortsatt ikke ha fått noe bevis på at hun lever. Pengene ble betalt til en konto. Den har politiet så langt ikke klart å spore. Det har avisa fått vite.