Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Slik blir påskeværet

I palmehelgen blir det best vær på Østlandet og indre deler av Møre og Romsdal og Trøndelag. Påskeuka starter med regn og snø.

Østlandet, indre deler av Møre og Romsdal og Trøndelag får best vær i palmehelgen. Lørdag blir det fint vær å gå på tur i.

Vestlandet får regn. På Vestlandet blir det sterk vind til kvelden. Det kan bli full storm lørdag kveld. Det skriver nettsiden yr.no.

Kysten av Nordland får sludd. Troms og Finnmark får snø både lørdag og palmesøndag. Det skriver nettavisa tv2.no.

Det kan komme litt snø i fjellet i Sør-Norge lørdag. Østlandet, Telemark og Agder får litt sol på lørdag, mot kvelden kan det bli litt regn og snø i fjellet.

Søndag blir det sterk vind i fjellet i Sør-Norge og litt snø. Østlandet, Telemark og Agder får litt regn. Langs kysten vil du kjenne vinden.

Det blir regn og snø i starten på påskeuka. Mot slutten av uka blir det finere vær. Det blir kaldere.

Tirsdag og onsdag kan det komme litt snø i Sør-Norge. Det vil også bli litt sol. Nord-Norge får sludd og snø.

Torsdag til søndag vil det bli litt regn i Vest-Norge og i vestlige fjellområder. Trøndelag vil også få litt regn. Det blir fint vær i perioder, særlig på Østlandet og i Telemark. Det blir ganske kaldt.

Mange steder har mindre snø enn vanlig i år. En del nordmenn er nok lei av snø når påsken kommer. Det er mest snø i Langfjella og på Saltfjellet. Der er det så mye snø at du kan gå på ski helt til mai, skriver tv2.no.

LES OGSÅ: Slik feirer kongefamilien påske