Valg2021

Slik kan du følge valget hos Klar Tale

Får Norge en ny regjering? Eller beholder Erna Solberg jobben som statsminister? Følg med på valget på klartale.no.

Stortingsvalget 2021 ser ut til å bli veldig spennende. Mange velgere har bestemt seg i siste liten. Svært mange har stemt på forhånd. Mandag kveld kommer svaret på hvem velgerne ønsker skal styre Norge. Klar Tale skal ta deg gjennom valgkvelden.

Klokken 21 stenger de siste valglokalene. Timen etter får vi de første valgdagsmålingene. De kan si noe om hvordan resultatet fra valget blir. Før den tid samler partiene seg på forskjellige valgvaker. Der sitter de sammen mens stemmene i valget telles opp.

Klar Tale har reportere på fire av valgvakene. Vi kommer til å skrive flere artikler. Kanskje blir det direktesending? Følg med på klartale.no og på Klar Tales side på Facebook.

På klartale.no vil du også se en egen grafikk om valget. Den viser resultatet fra opptellingen. Grafikken vil fortelle deg hvor mange plasser partiene får på Stortinget. Du vil også kunne følge med på hvilke politikere som blir valgt inn.

– Vi gleder oss til å fortelle og forklare våre leserne resultatet fra valget. Vi håper de vil følge med oss utover kvelden og natta, sier redaktør Gøril Huse.

Også leserne av papiravisen Klar Tale vil få så oppdatert informasjon som mulig. Redaksjonen vil jobbe gjennom natten for å få avisa klar til trykk.


---

Følg Klar Tale på valgnatten

  • Redaksjonen i Klar Tale vil skrive om valget mandag kveld.
  • Følg med på klartale.no og på Facebook.
  • Du kan også se resultatet av valget i en egen grafikk.

---



Siste utgave

På forsiden nå