Om Klar Tale:

Norsk

Syns du nyheter kan være vanskelig å forstå? Klar Tale er Norges eneste lettleste nyhetsavis. Stor skrift og enkelt språk gjør avisen lettere å lese enn andre aviser. Vi gir deg daglige nyheter om både Norge, verden, kultur og sport. I tillegg lager vi lengre temasaker.

Klar Tale kommer ut hver onsdag som papiravis. Den kan du abonnere på her, både i Norge og i utlandet. Som abonnent kan du også lese Klar Tale som e-avis. Avisa kommer også som lydavis på CD og som podcast.

På nettavisen vår klartale.no finner du alltid de viktigste nyhetene. De er også lettlest. Vi bryr oss om at alle skal få informasjon om det som skjer i samfunnet. Du kan også få lest opp nyhetene (se fanen for innstillinger), få større skrift eller symboler når du leser. På klartale.no finner du også aktuelle bilder og meninger.

klartale.no finner du også Ukens oppgave . Den er laget til en artikkel i papiravisen Klar Tale, og passer spesielt bra for skoleklasser.

Du treffer oss også på Facebook eller på e-post. Send oss gjerne tips om saker du er opptatt av.

Avisa Klar Tale gis ut av Lettlest Media AS i medie-konsernet Mentor Medier AS på vegne av Stiftelsen Klar Tale. Avisen er uvavhengig. Den er støttet økonomisk av Bufdir.

Vi som jobber i redaksjonen til Klar Tale er:

Redaktør Berit B. Njarga, reportasjeleder Karin Flølo, deskjournalist Petter Johansen Skipperø og journalistene Nikolea Solstad og Anders Stensland Olsen.