Sport

– Ikke opptatt av hvem som er favoritt

Før kampen mot England Martin Sjögren opptatt av å si at motstanderen var favoritt. Nå vil han ikke si noe om kampen fredag kveld.

Martin Sjögren sier at han ikke vurderer hvem som er favoritt. Han er trener for det norske kvinnelandslaget.

– Forutsetningene er veldig tydelige. Vi må vinne mot Østerrike for å gå videre. Vi møter et godt lag, et solid lag, sier han på en presse-konferanse torsdag.

Han sier de må jobbe hardt for å vinne.

– Den innsatsen må vi også stille opp med. Om vi gjør det, har vi en god mulighet til å vinne. Men det handler så jævla mye om at vi ikke legger igjen noe, sier han.

Etter et veldig tøft tap for England er Norge nødt til å vinne for å gå videre. Flere av jentene er klare for at det kan bli tøft.

– Det er et lag som mot England viste at de er flinke til å forsvare seg. Det blir vanskelig å bryte dem ned. Men vi begynner å se muligheter. Vi vet at om vi får til vårt offensive spill så kan vi straffe dem og skape sjanser. Jeg ser muligheter, men det blir vanskelig. Det sier Ingrid Syrstad Engen på presse-konferansen torsdag. Hun spiller for Norge.

Norge skal gjøre det de kan for å unngå å ryke ut av europa-mesterskapet (EM). Hvis de ryker ut er det for andre gang på rad. Og tredje gang gjennom tidende.

– Det har vært spesielle dager etter kampen mot England. Det har handlet om å forsøke å bygge oss opp igjen. Og håndtere det som skjedde mot England, sier Sjögren.

Han sier også at han synes alle har gjort en god jobb.

– Spillerne har tatt ansvar og både jobbet med seg selv og hjulpet hverandre, sier han.

Kampen kan du se fra klokken 21.00 fredag kveld. Det er kanalen TV 2 som viser kampen.

---

Kort om saken

  • Norge ble knust 0–8 av England.
  • Fredag kveld møter de Østerrike. Deres siste kamp.
  • Vinner de den går de videre. Men taper de er de ute av mesterskapet.

---

Siste utgave

På forsiden nå