Dramatisk avslutning for Hovland

Norske Viktor Hovland var nesten like god som amerikanske Brooks Koepka. De to kjempet lenge i PGA-mesterskapet i golf i USA.

Viktor Hovland er norsk og spiller golf. Søndag var siste runde av PGA-mesterskapet i USA. Hovland var ikke langt unna å vinne mesterskapet, men på hull nummer 16 gikk det galt.

Han traff ballen feil og måtte slå på nytt. Dette førte til at han fikk to ekstra slag.

Til slutt endte han to slag bak Brooks Koepka fra USA. Hovland delte dermed andreplassen med amerikanske Scottie Scheffler.

– Jeg var ganske uheldig på hull 16. Jeg føler fortsatt ikke at jeg ga bort seieren. Brooks Koepka spilte skikkelig bra golf i dag, sa Hovland til kanalen Viaplay.

25-åringen var lenge med å kjempet om å vinne. Men selv om det ikke ble seier, er det fortsatt den beste plasseringen Hovland har hatt i en major noensinne.

Hovland vant også en del premiepenger for å komme på andreplass. Han tar med seg hele 16 millioner kroner.

Han har vunnet tre turneringen på PGA-touren. Men han har ennå ikke vunnet en major. Dette er major-turneringer: US Masters, PGA-mesterskapet, US Open og British Open.

Koepka har vunnet fire slike turneringer og har nå vunnet PGA-mesterskapet tre ganger.