Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Alle tror Mayweather banker McGregor

De kaller det «årets kamp». Conor McGregor har aldri bokset i en slik kamp før. Nå møter han stjernen Floyd Mayweather.

Kampen er søndag morgen norsk tid. Floyd Mayweather fra USA og Conor McGregor fra Irland møtes til boksekamp i USA.

Mayweather er en stjerne innen boksing. Conor McGregor er mest kjent for kampsporten MMA. Det er en blanding av flere teknikker fra andre kampsporter.

– Sportslig sett er dette bare tull, sier Chael Sonnen til avisa VG. Han driver selv med MMA.

Sonnen sier det er «en skam» at Mayweather bokser mot en mann som aldri har bokset før. Men han innrømmer at det er gøy.

– Jeg også blir underholdt, sier Sonnen.

José Aldo er enig. Han slåss i konkurransen Ultimate Fighting Championship (UFC). Det er verdens største mesterskap innen MMA. McGregor vant over Aldo i UFC 2015.

– Det er helt umulig for McGregor å vinne over Mayweather. Mayweather har gjort dette hele livet. Det er en helt annen idrett, sier Aldo til avisa Los Angeles Times.

De fleste er sikre på at Mayweather vinner.

– Mayweather er verdens kanskje beste bokser gjennom alle tider. All sunn fornuft sier at han vil ha null problem, sier Steffen Løvholen i en pressemelding. Han jobber i Unibet. De tar inn veddemål om hvem vinner.

Men tallene på oddsen er ikke like klare som ekspertene. Det er fordi svært mange tipper på McGregor, sier Løvholen. Da senkes oddsen.

Bokserne møtes i byen Las Vegas. De tjener store penger på kampen. Ingen vet hvor mye. Det snakkes om mange millioner kroner, kanskje milliarder. Flere kjendiser og rikinger skal se kampen.

Rivalen Aldo tror at McGregor gjør dette bare for pengene. Aldo tror at 29 år gamle McGregor vil ta pengene og slutte med MMA.

Mayweather er blitt 40 år. Han har aldri tapt en kamp i proff boksing. Men nå har han ikke bokset på to år. Han sluttet egentlig i 2015.

Her i Norge vises kampen på strømmetjenesten Viaplay. Seere må betale 500 kroner for å se kampen, skriver VG.