Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Vil ha slutt på sene fotball-kjøp

Klubbene i England kjøper og selger spillere etter sesongen har startet. Det syns Everton-manager Roberto Martinez er dumt.

Mange klubber i England prøver å kjøpe spillere. Det vil si at han trener og leder laget. Det kan de gjøre helt til mandag 2. september. Da er det ikke lov å gjøre dette lenger.

Roberto Martinez er manager for Everton. Det vil si at han trener og leder laget. Sesongen i Premier League startet 17. august. Spillere kjøpes mens sesongen er i gang. Det syns Martinez er dumt. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Dette må skje før sesongen starter. Det mener Martinez.

Manchester United vil kjøpe Marouane Fellaini. De vil også kjøpe Leighton Baines. De spiller begge for Everton. Everton vil beholde begge.

Martinez er også lei av alle ryktene om spillerkjøp.

- Jeg er sikker på at de som bestemmer vil gjøre noe med dette. Det er i ferd med å bli altfor mye rykter. Det hjelper ikke noen, sier Martinez til clickliverpool.com.

Den siste uken har det vært mange rykter om Gareth Bale. Han spiller for Tottenham i Premier League. Real Madrid er en klubb i Spania. De vil kjøpe Gareth Bale. Real Madrid vil betale 800 millioner kroner for Bale. Nå ser det ut til at Bale kommer til å bli solgt til Real Madrid.

Tottenham får dermed mye penger. Det kan de bruke på andre spillere. En av dem er dansken Christian Eriksen. Han spiller nå for Ajax. Det er en klubb i Nederland.

Marc Overmars er sports-direktør i Ajax.

- Det eneste som står igjen er at Eriksen skriver under på kontrakten, sier Overmars.

Det sier han til avisen De Telegraaf.

Også klubben Chelsea ser ut til å få en ny spiller. Det er Samuel Eto'o. Han spiller for Anzji Makhatsjkala. Det er en klubb i Russland.

Han vil få 70 millioner kroner i årslønn i Chelsea.