Verden
Bildet viser en person med munnbind. Folk i Kina er lei av å ikke få gå ut. Flere har funnet ut hvordan de kan trene hjemme.

Kineser løp 6.250 runder i sin egen stue

Mange i Kina er lei av å ikke få gå ut som følge av viruset covid-19. En mann løp 50 kilometer i sin egen stue.

Mange kinesere er tvunget til å holde seg hjemme. De får ikke forlate hjemmene sine på grunn av smitte fra viruset covid-19. Folk blir rastløse av å ikke komme seg ut. En mann løp 50 kilometer i sin egen stue. Løypa han laget seg, var på bare åtte meter.

Det skriver avisa South China Morning Post, ifølge avisa Ekstra Bladet. Pan Shancu er en av dem som ikke får lov å gå ut.

– Jeg har ikke vært ute på mange dager. Jeg orket ikke å sitte stille lenger. Jeg løp rundt to bord. Runden var totalt på åtte meter. Jeg løp fem mil og brukte 4.48.44 timer. Jeg svetter, og det føles godt, sier Shancu etter 6.250 runder.

Han tok video av løpingen. I tillegg registrerte han det i en app. Slik kunne South China Morning Post se hvor langt han hadde løpt.

En kinesisk kvinne hadde litt mer plass. Hun laget seg en 20 meter lang løype. Den startet i kjøkkenet, fortsatte til stuen og var så innom barnerommet.

– Min mann heiet på meg. Men han mistenker at jeg har psykiske problemer, sier hun.

Mer fra Verden

På forsiden nå