Verden
Jamie Spears har gått med på å trekke seg som verge for datteren Britney Spears. Foto: AP / NTB

Faren trekker seg som verge

Popstjerna Britney Spears kan snart slippe å be faren sin om penger. Han har nå signert på papirer som fjerner ham som vergen hennes.

I 13 år har faren til popstjerna Britney Spears kontrollert pengene og livet hennes. Den tiden kan snart være slutt.

James Spears trekker seg nå som vergen til sin 39 år gamle datter. Han har signert, og papirene er levert til domstolen. Ifølge dokumentene ønsker han kun det beste for sin datter. Derfor mener han at Britney Spears skal få avslutte vergemålet om hun ønsker det.

Fra hun var barn har Britney Spears vært i rampelyset. Hun har hatt flere store hitlåter og spilt i flere filmer. De siste årene har hun vært lite å se på TV og i sosiale medier. Sist hun ga ut et album var i 2008.

I 2007 fikk Spears store psykiske problemer. Den gang var det mange bilder i media av at hun hadde barbert av seg alt håret. I 2008 mistet hun foreldre-retten til sine to sønner.

Samme år ble faren vergen hennes. Det betyr at han har kontrollert økonomien hennes. I tillegg har han bestemt over store deler av livet hennes. I år har Britney Spears forsøkt å få ham fjernet som verge. Men hun tapte saken i retten.

Nå har faren ombestemt seg. Han mener også at datteren ikke trenger en ny psykologisk vurdering for å få avsluttet vergemålet.

Mer fra Verden

Siste utgave

På forsiden nå