Verden

To nye angrep i Stockholm

Natt til torsdag ble det skutt mot to ulike boliger i byen Stockholm. En mann ble også bortført av tre andre. Politiet vil finne ut om de tre sakene har en sammenheng.

Det ble først skutt inn gjennom en dør i en boligblokk i en del av byen, skriver avisa Aftonbladet. Politiet fikk vite om dette klokka 3.06.

Sju minutter senere ble det ringt inn melding om en ny skyting i byen. Denne gangen mot en leilighet. Politiet har avhørt vitner. Men ingen er pågrepet etter skytingen.

Men politiet fikk også beskjed om at en mann var bortført sentralt i Stockholm. Mannen ble funnet av politiet. Tre menn ble pågrepet.

Ola Österling er talsperson for politiet i Stockholm. Han sier de jobber for med å finne ut om det er en sammenheng mellom de tre sakene.

Natt til onsdag var det to eksplosjoner i Stockholm. Ifølge Aftonbladet mener politiet at det er en sammenheng mellom de to eksplosjonene.

Politiet mener også at det kan ha en sammenheng med det kriminelle miljøet i byen. Aftonbladet skriver at politet også tror det kan skje nye angrep i tiden framover. Derfor skal derfor ha ekstra vakthold ved flere adresser i byen.

Siste utgave

På forsiden nå