Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Ut på tur

Prins William og Catherine har reist på bryllupsreise. Men ingen får vite hvor.

De nygifte satte seg på et fly mandag. Det sier noen som jobber i det britiske hoffet. De vil ikke si hvor de reiser på bryllupsreise. Men de ferierer ikke i Storbritannia.

– De har reist på bryllupsreise. Paret har bedt om at privatlivet deres blir respektert, sier en talsmann for prins William ved St James’s Palace. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

LES MER HER: Ja, det vil jeg

De nygifte overrasket alle da de ikke dro på bryllupsreise rett etter bryllupet. Det var i London 29. april. Britiske medier hadde lenge skrevet om hvor de trodde paret ville gjemme seg bort.

Enkelte mente Jordan var et godt tips. Der bodde Catherine Middleton i to år som barn. Andre mente de skulle til Kenya. Der fridde William i fjor. Andre mente de skulle dra til små og eksklusive karibiske øyer, som Bequia nord for Trinidad og Tobago.

Catherine Middletons velstående foreldre har ofte feriert på øya Mustique. Den tilhører Saint Vincent. Grenadinene. Øya er kjent som et populært tilfluktssted for kjendiser. Både Elton John og Mick Jagger har vært på ferie der. Prinsesse Margaret har også bodd på øya i lange perioder.

Flere har også foreslått Necker Island. Den tilhører Jomfruøyene i Stillehavet. Øya eies av Richard Branson. Andre tipper Lizard Island utenfor kysten av Queensland i Australia.