Norge

Politiet tror ingen overlevde brannen i Drammen

Fire mennesker er meldt savnet etter en brann på Berger, utenfor Drammen. Politiet tror ikke de vil finne noen overlevne.

Et hus har brent ned på Berger, utenfor Drammen. Det skjedde natt til mandag. Politiet frykter at en familie på to voksne og to barn har dødd i ulykken.

Brannvesenet i Drammen bekrefter at én av de savnede jobber hos dem.

Torgeir Andersen jobber på brannstasjonen.

– Nå skal vi samles på brannstasjonen i Drammen. Vi trenger å være sammen, sier han til NRK.

Brannvesenet har også skrevet om hendelsen på Facebook.

– Det er med stor sorg vi har fått vite at en av våre kollegaer og hans familie er savnet etter brannen på Berger i natt.

Politiet har varslet om at det ikke er ikke håp om å finne overlevende. To voksne og to barn er antatt døde. Politiet tror de var i huset da det brant ned.

En enebolig i Svelvik brant ned natt til mandag. To voksne og to barn er savnet etter brannen. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Alle pårørende er varslet. Det er fortsatt for varmt på stedet til å gjøre undersøkelser, og finne ut hva som førte til brannen.

De to barna som er savnet var begge elever ved Tømmerås skole.

Øyvind Aas politistasjonssjef ved Drammen politistasjon.

– Hvis fire personer har dødd i brannen, så er dette er en dypt tragisk hendelse. Ledelse og kriseteamet i Drammen kommune er varslet. De har begynt med nødvendige tiltak, sier han.

Politiet opplyste i 3.30-tiden om at det var snakk om en kraftig brann. To timer senere hadde huset brent ned.

Sten Petter Aamodt er beredskapssjef i Drammen kommune. Han har jobbet med saken siden 3.45 i natt.

– Vi gjør det som trengs for å hjelpe dem som er berørt i saken. De som har et ønske om å få snakke med noen, skal få muligheten til det, sier han.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå