Norge

– Jeg skjønte ikke hva jeg hadde der å gjøre

Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams har laget egen podkast. Der snakker de om det som skjedde med NRK.

De siste ukene har det vært mye styr rundt Sophie Elise Isachsen. Hun og Fetisha Williams hadde en podkast sammen hos NRK.

Styret startet med at Sophie Elise la ut et bilde på sosiale medier. Folk ble sinte og det ble debatt. Som igjen førte til at NRK avsluttet samarbeidet sitt med Sophie Elise og Williams.

Torsdag kom de to ut med en ny podkast. Der snakker de om alt styret. Episoden heter «Sannheten». Og de to svarer på spørsmål fra sine lyttere. De lover også en helt vanlig ny episode på søndag.

– Jeg stilte ikke som følge av at jeg oppriktig ikke skjønte hva jeg hadde der å gjøre. Det sier Sophie Elise om hvorfor hun ikke ville være med på «Debatten».

Williams forteller at hun ikke turte. Hun sier også at hun heller ikke syntes at hun hadde noe der å gjøre. Hun sier programmet var «horribelt» og at hennes manager aldri tok kontakt med henne om programmet.

Sophie Elise hevder at Vibeke Fürst Haugen ringte henne kvelden før programmet. Haugen er sjef for NRK.

Haugen ønsket å forberede henne på hva som skulle skje og hva hun skulle si. Hun skal da ha sagt at hun skulle «backe up» Sophie Elise.

– Derfor ble jeg overrasket over at det ikke skjedde, sier hun. Sophie Elise mener NRK ikke har behandlet saken så godt som de kunne.

Sophie Elise sier også at det ikke stemmer at de har tjent veldig mye på podkasten, slik mange har trodd.

Det var kun starten av podkasten som ble brukt til å snakke om styret. På slutten sier begge at hele situasjonen har vært vanskelig og en tøff opplevelse.

---

Kort om saken

  • Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams kom ut med ny podkast torsdag.
  • Der snakker de om styret rundt NRK.

---

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå