Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Drap kan ha vært ran

Drapet på Majorstuen i Oslo kan ha vært et ran. 24-åringen hadde mye penger hjemme.

En mann ble funnet drept i Oslo mandag formiddag. Fortsatt vet politiet ikke hvem som drepte ham. Men politiet i Oslo tror mannen kan ha blitt ranet, skriver kanalen NRK.

24-åringen hadde vekslet ut elektronisk valuta bitcoin. En del av pengene hadde han i leiligheten der han bodde. 24-åringen bodde i et kollektiv. Politiet undersøker om det kan ha en sammenheng med drapet, ifølge NRK. Folk han kjente, visste om pengene.

 

24-åringen bodde i en leilighet med tre andre. Ingen av dem er mistenkt i saken. Leiligheten ligger på bakkeplan. De skal ofte ha klatret inn et vindu for å komme inn, istedenfor å bruke døra. Spørsmålet er om den som drepte kom inn vinduet. Det skal politiet finne ut.

Kan personen ha kommet for å rane til seg pengene? Dette vil politiet undersøke, skriver NRK. Det ble en kamp i leiligheten. 24-åringen ble knivstukket gjentatte ganger.

Politiinspektør Grete Metlid holdt en pressekonferanse onsdag kveld. Hun ville ikke si noe om påstander fra kanalene TV 2 og NRK. Men hun men sier politiet er kjent med et tips som omhandler valutaen Bitcoin. Politiet forsøker også finne ut hvor personen kom og gikk. De sjekker også tips i saken.

Onsdag kveld var det fortsatt ikke noe gjennombrudd i saken. Ingen er verken pågrepet, mistenkt eller siktet.