Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Politiet har fått tips om skjulesteder

Politiet har fått rundt 620 tips om steder i Norge og i utlandet. Det er mulige steder hvor Anne-Elisabeth Hagen kan holdes skjult.

Mange har sendt tips til politiet om hvor Anne-Elisabeth Hagen kan være skjult. De har fått inn rundt 620 tips om forsvinningen. Hagen ble borte fra sitt hjem i Lørenskog i Akershus. Tipsene forteller om mulige skjulesteder i både Norge og i utlandet.

– Tipsene går blant annet på mulige skjulesteder. Det er både i Norge og utenfor. De handler også om ulike ting folk har sett. De handler om personer og om hvem de to etterlyste personene fra video-overvåkingen er. Vi vil ikke si noe mer om hva tipsene handler om. Det sier etterforskningsleder Tommy Brøske i en pressemelding mandag morgen.

– Vi vet ikke hvem de to personene fra video-overvåkingen er. Vi er fortsatt svært interessert i tips om hvem de kan være. Og hvordan de har kommet seg til Futurumbygget, sier Brøske.

En video fra et overvåkings-kamera viser to personer. De går utenfor Futurumbygget i Lørenskog. Det er bygget hvor Hagens ektemann jobber.

Brøske forteller at de vurderer alle tipsene de får. De jobber med å sjekke flere av dem, sier han.

– Politiet ber personer som har opplysninger, om å ringe tips-telefon 64 81 95 99. La politiet vurdere om tipset har noe å si for saken eller ikke, sier han.

31. oktober i fjor ble Anne-Elisabeth Hagen trolig bortført fra huset sitt. Det skjedde trolig på morgenen eller formiddagen. Politiet ble varslet om saken samme dag. Noen hadde lagt igjen en eller flere lapper i huset. Der sto det at Hagen ville bli drept hvis politiet ble kontaktet. Derfor holdt politiet etterforskningen hemmelig fram til forrige onsdag. Da hadde de ikke kommet noen vei i etterforskningen. Derfor valgte politiet å fortelle om saken. Slik håpet de å få tips og viktig informasjon.