Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Så to fiskere med kamera før bortføringen

En nabo så to fiskere på en brygge. De hadde sikt mot Anne-Elisabeth Hagens hus.

En nabo av Anne-Elisabeth Hagen så to «bryske fiskere» to ganger. De satt på en brygge og hadde sikt til Hagens hus. Mannen har tipset politiet om det han så.

Han tok kontakt med politiet allerede 10. januar. Det er dagen etter det ble offentlig kjent at Hagen trolig er bortført. Hun har vært savnet siden 31. oktober.

Mannen besøker bryggen med datteren nesten hver helg. Det forteller han til avisa VG. Han sier at han aldri har sett noen fiske der før. Men det var ikke var det han reagerte mest på.

– De var bryske og avvisende mot andre. Og de hadde med seg et stort kamera med stativ og lang linse som kan ta bilder av ting langt unna, forteller han til avisa.

Bryggen ved Langvannet er bare 100 meter fra ekteparet Hagens bolig.

Tipseren vet ikke akkurat hvilke datoer han så de to østeuropeiske mennene. Men han mener det var i september eller oktober. Han sier de så ut som de var mellom 35 og 45 år gamle. De var kraftige og hadde på seg mørke klær.

Et annet vitne så flere ganger i fjor høst en sølvgrå bil. Den hadde skilter fra et land i Europa. Bilen sto på en parkeringsplass ikke langt fra Hagens hus. Vitnet har ikke sett bilen siden hun ble savnet. Det forteller personen til VG.

Politiet ønsker ikke å si til avisa om tipsene stemmer.

Mandag morgen hadde politiet til sammen fått inn 1.169 tips i saken.