Kultur

Nå vil de lage flere dukkefilmer

Mattel fikk blod på tann etter den voldsomme «Barbie»-suksessen. Nå vil leketøysgiganten ha Lena Dunham til å lage film om Polly Pocket.

Mattel har nettopp vært med på å lage filmen «Barbie». Nå ønsker de å lage enda en film om leker de selger. Neste ut skal være Polly Pocket.

Manuset til filmen skal allerede være klart, ifølge Variety. De sier også at Lily Collins skal være klar for rollen som Polly Pocket.

Når Polly Pocket skal prøve seg, prøver de på samme oppskrift som da de hentet Greta Gerwig til å lage filmen. Til Polly Pocket henter de inn «Girls»-regissør Lena Dunham.

Dunham står også for manuset, og Mattels filmsjef og «Barbie»-produsent Robbie Brenner sier det «er flott». Det skal være snakk om en familiekomedie.

Polly Pocket kom på markedet i 1989. Opprinnelig ble det laget av engelske Bluebird Toys. Men Mattel hadde ansvaret for å sende de ut i USA og kjøpte rettighetene i 1998. Salget ble dårligere, til tross for at Polly ble designet på nytt til en større utgave i 1998.

Mattel stoppet produksjonen av Polly Pocket i 2012. Allerede i 2018 gjorde lekene et comeback.

Ifølge Variety skal det være flere filmprosjekt på gang fra Mattel sin side. Blant annet «Barney», «Thomas and Friends», «Hot Wheels» og «American Girl».Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå