Kultur

Han vant «Maskorama»

«Maskorama» er over for denne gang. For første gang var det ikke en som lever av å være artist som vant.

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum har startet. Programmet heter «Maskorama».

Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken. Dette er fjerde sesong av programmet.

For hvem gjemmer seg bak maskene? De er kjente, men skal unngå å bli avslørt.

Finalen var mellom Spirrevippen og Kattepusen. Sistnevnte ble favoritt blant folket og vant hele «Maskorama». Bak maska til Kattepusen var det komiker Kevin Vågenes som skjulte seg. Mens bak maska til Spirrevippen var det programleder Linnéa Myhre som skjulte seg.

Dette er de andre maskene som har forlot programmet

Første sending: Magikeren var første karakter ut. Under maska var det forfatter Jørn Lier Horst som skjulte seg.

Andre sending: Rotta måtte forlate programmet. Under maska var det influenser og tidligere fotballspiller Mads Hansen som skjulte seg.

Tredje sending: Kua måtte forlate programmet. Under maska var det to personer som skjulte seg. De var Katrine Moholt og Evelina Moholt.

Fjerde sending: Skilpadda måtte forlate programmet. Under maska var det programleder og journalist Christopher Robin Omdahl som skjulte seg.

Femte sending: Romvesenet måtte forlate programmet. Under maska var det programleder Annika Momrak som skjulte seg.

Sjette sending: Spøkelset måtte vise hvem som skjulte seg bak maska først. Der var det skuespiller Charlotte Frogner som skjulte seg. Hun fikk dermed ikke bli med til finalen.

Silje Nordnes er programleder for «Maskorama». Hun sa allerede på lørdagens sending at det blir enda en sesong med gjettelek.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå