Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Klartale.no vant pris

Klartale.no vant pris. Nettavisa er årets nisje-nettsted.

Nettavisa klartale.no er den beste nisje-avisa digitalt i fjor. Det har en jury fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) avgjort. Klar Tales klartale.no ble onsdag utropt til årets nisje-nettsted. Prisen ble delt ut under prisfesten i Bergen i Hordaland onsdag kveld.

– Det er helt fantastisk, sa redaksjonen da de fikk beskjeden. De var til stede under prisutdelingen og tok imot prisen.

Dette skriver juryen:

Årets nisjenettsted

Klar Tale «Klartale.no»

«Et virkelig nisje-nettsted for en viktig målgruppe. Alle skal ha mulighet til å holde seg oppdatert og følge nyhetsbildet. Nettstedet er fremtidsrettet og har blant annet egen opplesnings-funksjon knyttet til artiklene på siden, der leserne selv har valgmuligheter for innstilling. Flere burde se til Klar Tale for hvordan historier tilrettelegges og fortelles».

– Vi er veldig takknemlige for denne prisen. Vi jobber hele tiden for å lage lettlest journalistikk til folk som trenger det. Vi får tilbakemelding fra leserne våre om at vi lykkes. Nå får vi også en pris som viser at vi lykkes med dette blant mediene i Norge, sier redaktør Gøril Huse.

Klar Tale produseres av Lettlest Media i medie-konsernet Mentor Medier.

Det var flere som kjempet om pris i denne kategorien. Det var NRK skole, Kode24 fra Aller Media, og økonomiavisen E24.

Her kan du lese om hvilke andre medier som fikk pris (ekstern nettside). NRK ble blant annet årets mediehus. Avisa Vårt Land vant for beste forside i en papirutgave.