Norge

Carl I. Hagen blir fotgjenger

Politiet har tatt fra politiker Carl I. Hagen førerkortet. Det er etter at han kjørte på to fotgjengere i Oslo nyttårsaften.

Carl I. Hagen kan ikke lenger kjøre når han skal steder. Han må klare seg uten førerkort en periode. Han har også fått bot. Årsaken er at han kjørte på to fotgjengere. De to var på vei over et fotgjenger-felt på Frogner i Oslo nyttårsaften. Da ble de påkjørt av Hagen. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

LES MER HER: Carl I. Hagen kjørte ned kjærestepar

Carl I. Hagen er tidligere leder i Fremskrittspartiet (Frp). Politiet vil ikke si hvor stor boten er. De vil heller ikke si hvor lenge Hagen vil måtte be om å få sitte på med andre eller gå når han skal steder.

– Det er informasjon vi ikke kan gi ut, sier Frederik Langeland i Oslo politidistrikt.

– Hagen har godtatt boten. Dermed regner vi saken som avsluttet, sier han.

Siste utgave

På forsiden nå