Norge

Mobbesak er anmeldt til politiet

Alta kommune har meldt en sak om mobbing til politiet. En sjuåring ble kledd naken og kastet stein på av andre elever.

Mobbingen skjedde på skolefritids-ordningen (SFO) på Gakori skole tirsdag. Den ligger i Alta i Finnmark. En sju år gammel gutt lekte i området bak skolen. Der ble han kledd av bukse og truse. Så ble han hengt opp etter beina og kastet stein på. Det var eldre elever som mobbet ham. Foreldrene hans fikk beskjed senere på tekstmelding. Saken har fått mange til å reagere.

Alta kommune mener saken er så alvorlig at politiet må se på den. Derfor har de anmeldt saken. Elevene som mobbet gutten, må snakke med barnevernet. Det skriver avisa Altaposten.

– Vi ser svært alvorlig på dette. Alle i saken er barn. Vi må ta vare på dem. Vi begynner å forstå hva som har skjedd. Ut fra det har vi meldt saken til politiet, sier Monica Nielsen til avisa. Hun er ordfører i Alta kommune.

Siste utgave

På forsiden nå