Norge

Advarer om at det kan være plast i denne iskremen

Diplom-Is ber folk kaste eller levere tilbake iskremen Royal Trippel Sjokolade. Det er nemlig funnet plast i minst to begre.

Norge — – Det er snakk om biter av plast fra en enkelt hvit strips, sier Mari Ellestad. Hun er direktør hos Diplom-Is. Det er derfor få begre det kan være plast i. Men de velger likevel å kalle tilbake varen.

Plasten er funnet i halvlitersbegre med Royal Trippel Sjokolade. Den har også best-før-dato 29.04.24. Diplom-Is ber folk om enten å kaste iskremen som restavfall, eller levere den der de kjøpte den. Da får folk pengene tilbake.

Det er første gang dette skjer med Diplom-Is, ifølge Ellestad. De skal ha god oversikt og være trygge på at andre produkter er uten plastbiter.

Mattilsynet har fått beskjed om funnet.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå