Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Nabo så mistenkelig bil

En nabo av ekteparet Hagen så en bil som tok en rar snarvei. Han har varslet politiet.

En mann forteller at han skulle ut og lufte hunden 31. oktober. Det var samme dag som Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Mannen er nabo til ekteparet Hagen.

En bil kom kjørende foran utgangsdøra på blokka der han bor. Det forteller mannen til avisa VG.

– Det er ikke unormalt i seg selv. Men da pleier de å stoppe ved enden av blokka hvor veien stopper. Men bilen fortsatte over gressplenen. Den kjørte opp på grusstien som går opp til huset der Hagen bor, forteller han til avisa.

Han sier at bilen ikke kjørte fort. «Men heller ikke så sakte som den burde med tanke på hvor den kjørte».

Han mener bilen kan ha vært en sølvgrå eldre modell av Volkswagen Amarok. Eller en BMW X3. Han sier det skjedde mellom klokka 8.30 og 10.30.

Det siste sikre livstegnet fra Anne-Elisabeth Hagen var klokka 9.14. Da snakket hun i telefonen med en i familien. Det sa politiet tirsdag. De mener hun forsvant en gang mellom klokka 9.15 og klokka 13.30. Da kom ektemannen Tom Hagen hjem fra jobb. Hun ble trolig bortført

Politi-inspektør Tommy Brøske sier at det naboen så, er veldig interessant. Han sier til VG at han oppfordrer mannen til å levere tipset til politiet. Men det gjorde naboen allerede forrige onsdag. Da ble saken offentlig kjent.