Sport

Flere rekorder på Bislett Games

Torsdag ble Bislett Games arrangert i Oslo. Flere norske sportsfolk gjorde det bra.

Torsdag var det Bislett Games. Konkurransen er en del av Diamond League. Det er en serie konkurranser som arrangeres i store byer. Her deltar de beste i verden i friidrett. Flere av de norske deltakerne gjorde det bra.

Jakob Ingebrigtsen løp 1500 meter. Han kom på 3.-plass med tiden 3.36,06. Så raskt har han aldri løpt tidligere.

Jakob Ingebrigtsen har to brødre. Filip og Henrik Ingebrigtsen. De to brødrene løp 1609 meter. Lengden er en engelsk mil.

Filip Ingebrigtsen kom på 4.- plass. Han løp på tiden 3.57,97. Han hadde håpet å løpe raskere.

– Jeg skulle gjort det bedre. Men i dag var det dette jeg klarte, med den formen jeg hadde, sa Ingebrigtsen til nyhetsbyrået NTB.

Henrik Ingebrigtsen kom på 6. - plass. Han løp på tiden 3.58,46.

Hedda Hynne løp 800 meter. Hun løp på tiden 2.01,46. Hynne kom på 8. - plass. Hun løp så raskt at hun får være med i EM i friidrett. EM i friidrett arrangeres i Berlin 7. august.

Amalie Iuel løp 400 meter hekk. Hun løp på tiden 55,26. Så raskt har hun aldr løpt tidligere. Tiden er ny norsk rekord. Hun kom på 6. - plass, men var fornøyd med resultatet.

Karsten Warholm løp 400 meter hekk. Han løp på tiden 48,22. Warholm kom på 2.- plass. Han ble slått av Abderrahman Samba fra Qatar. Han løp på tiden 47,60. Forrige uke var det Diamond League i Roma. Også da løp Samba raskere enn Warholm.

Klar Tales nyhetsbrev

Meld deg på og få en oversikt over de viktigste sakene, forklart på en enkel måte.

Mer fra Sport

På forsiden nå