Sport

Takker for tilliten

Etter tre år som trener for Manchester United er Ole Gunnar Solskjær ferdig. Søndag ettermiddag fikk han sparken.

Ole Gunnar Solskjær fikk sparken søndag ettermiddag. Han var trener for fotballklubben Manchester United.

Han har selv spilt for fotballklubben fra 1996 til 2007. For tre år siden fikk han tilbud om å være midlertidig trener. Midlertidig ble til fast.

– Jeg er veldig, veldig stolt. Det er en av tingene du drømmer om i livet. Når du har vært spiller og trener for reservelaget, så er drømmen å være trener for hovedlaget. Det sier Solskjær i et intervju med Manchester United.

Etter at nyheter kom ut fikk Solskjær mange positive meldinger. Under intervjuet snakket han om både oppturer og nedturer.

– Jeg tror alle vet at jeg har gitt alt for denne klubben. Denne klubben betyr alt for meg, og sammen er vi bra, men dessverre klarte jeg ikke å få resultatene vi trenger, sier han.

De siste ukene har vært vanskelig for treneren. Klubben har tapt mange kamper. Det skal mye til for at klubben skal kunne kjempe om seier i ligaen.

Erling Moe snakker ofte med Solskjær. Han er trener for Molde, klubben Solskjær trente før han dro til Manchester. Moe var assistenttrener for Solskjær.

– Han vil ha mange muligheter til å komme inn igjen i fotballen, så det vil ikke være noe problem. Men hvis jeg skal synse litt, så vil jeg tro at han nå vil slappe av litt og kose seg sammen med familien sin. Det tror jeg er det første som står på planen, sier Moe.

Åge Hareide er trener for Rosenborg. Han mener at Solskjær har funnet tilbake til sjelen i Manchester United.

---

Kort om saken

  • Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som trener for Manchester United.
  • Han har vært trener for laget i tre år.
  • Han var også spiller for klubben fra 1996 til 2007.

---Siste utgave

På forsiden nå