Mening
Bildet viser påskeegg og sjokoladeegg

En annerledes påske

Korona-viruset har endret livene våre. Denne påskeferien blir annerledes enn vanlig. Det viktigste blir å hindre smitte.

Korona-viruset har endret livene våre. Denne påsken blir annerledes enn vanlig. Det viktigste er å hindre smitte og sørge for et godt helsevesen. Selv om vi har ferie.

Hytter blir stående tomme. Løyper på fjellet blir uten ski med klister. Fjellanorakken blir hengende på knaggen hjemme. Hvis du ikke er så heldig at du bor i kommunen der hytta ligger.

Båtfolket blir bedt om å droppe den lange ferieturen langs kysten. Padlerne oppfordres til å vente med stille turer på fjorden. Rednings-selskapet ønsker færrest mulig oppdrag og ulykker på sjøen.


I byene må folk holde avstand. Påskefeiringen der blir med mye mer mennesker enn det pleier å være.
Påske er en kristen høytid. Historien om Jesus som korsfestes, er fæl. Men påskefeiringen har også noe godt i seg. Historien ender i håp om noe godt for de kristne.

Denne påsken gjør vi noe for alle andre, uansett religion. Vi feirer påske på nye måter for å redde liv. Og fortsatt finnes nok egg, lam, spill og påskegodt til å skape den rette påskefølelsen.

Vi oppfordrer alle til å holde avstand og å bli hjemme. Vi ønsker Klar Tales lesere en god, annerledes påske.

Mer fra Mening

På forsiden nå