Leder

Endelig påskeferie!

Har du påskeferie? Ta deg tid til å nyte den. Det er ekstra viktig med den tiden vi lever i.

Dette er en leder. En leder er en kommentar som gir uttrykk for hva avisen mener.

Sol, appelsin, noe kaldt å drikke i solveggen. Klisterføret på påskefjellet eller første tur med båten på sjøen. Påskegodteri, brettspill, opplevelser og tid med venner og familie. Dette er noe av det vi forbinder med påske som ferie.

Påsken er egentlig en historie om liv og død i kristendommen. Men for svært mange nordmenn forbinder vi den med en litt lang ferie. En mulighet til å senke skuldrene litt ekstra. Og la tida bare gå.

Men langt fra alle har hytte på fjellet eller båt ved sjøen. Svært mange bruker påsken i byen. I Klar Tales påskenummer finner du blant annet tips til aktiviteter i ulike byer rundt omkring i Norge. Dessuten tips om hvilke krimserier du bør se eller lytte til, uansett hvor du befinner deg.

I påsken senker roen seg. Den hektiske aktiviteten og stress med jobb forsvinner. Kanskje har vi ekstra godt av det med den tida vi lever i. Med tyngende bekymringer fra dyrere lån, dyr mat og krig i verden.

Ta inn over deg påskefreden. Det kan gjør livet litt lysere.

Klar Tale ønsker alle en god påske!


Mer fra Leder

Siste utgave

På forsiden nå