Leder

Det enkle er faktisk det beste

Ofte er det de små tingene i livet som betyr mest.

Dette er en leder. En leder er en kommentar som gir uttrykk for hva avisen mener.

Et nytt år betyr fortsatt vanskelige tider for mange. Kulde. Mat, strøm og oppvarming koster mye. Du har kanskje ikke nok til å gå på restaurant eller på kino. En liten trøst kan være at det er opplevelser som ikke koster. Og som kanskje gir deg mer enn du er klar over.

En kveld med fullmåne i skogen. Bålkos i hagen. Aking med ungene. Utsikten fra nærmeste topp. Dansende nordlys over himmelen.

Kanskje har det med alderen min å gjøre. Men mye av det som gir meg mest glede, er de enkleste tingene. De som ikke koster noe. Det er disse opplevelsene jeg husker best.

Man skal ikke bagatellisere det å ha dårlig råd. Å ikke ha nok penger til det nødvendige er vanskelig. Og opplevelser i natur og nærområde vil ikke redde hverdagen. Disse opplevelsene kan likevel ha en verdi. Kanskje kan de gi noen velfortjente lyspunkt i tunge tider. Og gjøre vanskelige hverdager litt lettere å takle.

Mer fra Leder

Siste utgave

På forsiden nå