Klar mening

– Glemmer at ytringsfrihet finnes i Europa

Han anklager egentlig Tyskland for å ikke si sannheten. Mens Russland sprer nesten hver dag feil informasjon, skriver Hugo Rivollat. Han svarer på et tidligere debattinnlegg.

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

I avisen nummer 44 sier Mr. Marklowski at han fordømmer Russlands handlinger.

Les hele innlegget – Jeg er en venn av sannheten, her.

«Men ...». Men, og Mr. Marklowskis generelle mening, er problematisk. Han mener at han er venn av sannheten. Er han? Sannsynligvis ikke, når han sier at tyske aviser ikke snakker om løftet Tyskland kanskje ga om Nato. Det er ikke riktig.

Der Spiegel snakker om emnet. Det er også feil å anta at Maidan var et kupp, og at det var betalt av USA. Det er rett og slett å nekte for at Maidan var et resultatet av det ukrainske folkets frustrasjon mot makten.

Forfatteren av artikkelen fremmer seg selv som forsvarer av ytringsfriheten, noe som ville være nektet i Tyskland.

Han glemmer at ytringsfrihet finnes i Europa. Mens Russland er 155 i rangeringen over pressefrihet (I 2023 er de nummer 164, red. anm.).

Han anklager egentlig Tyskland for å ikke si sannheten. Mens Russland sprer nesten hver dag feil informasjon. Som da Russland gjentok at de ikke hadde til hensikt å invadere Ukraina da de gjennomførte sine såkalte militærøvelser i 2022.

Mr. Marklowski sprer den russiske falske fortelling som rettferdiggjør invasjonen av Ukraina. Og det er problematisk.Mer fra Klar mening

Siste utgave

På forsiden nå