Norge

Fortell oss hva som er viktig for deg!

Hvilke temaer er viktige for leserne av Klar Tale? Klar Tale lager sin egen debattside. Send inn din mening!

Klar Tale ønsker å få fram meningen til våre lesere. Derfor åpner vi denne uka egen debattside. Den har fått navnet Klar mening. Og der ønsker vi dine bidrag!

Redaktør Gøril Huse sier hun er av opptatt av å få fram lesernes stemme.

– Vi ønsker en levende debatt på våre nye debattsider. Spesielt håper vi at lesere som ikke ellers føler seg trygge på å skrive, kan sende inn innlegg til oss, sier Huse.

Hun har en oppfordring til leserne: Fortell oss hva du tenker på! Hvilke saker er viktige for deg? Sliter du med prisene på alt? Hva med jobb? Savner du venner? Hva ønsker du at andre bør engasjere seg i?

– Klar mening skal være en lettlest debattside. Det finnes heller ikke fra før. Vi mener det er viktig at alle skal få muligheten til både å skrive og å delta i samfunnsdebatten, sier Huse.

Dette bør du gjøre:

Skriv en liten tekst. Eller send en lydfil eller video. Legg det inn på klartale.no/klarmening . Redaksjonen fikser språket og gjør innlegget klart til publisering.

Vi ønsker brev fra alle som leser Klar Tale. Eller alle som bryr seg om målgruppa vår. Et slikt lesebrev er også super som oppgave for en skoleklasse eller voksenopplæring.

Del din klare mening!

---

Fakta: Debattside Klar Mening

  • Klar Tale lager en egen nettside for debatt
  • Nettsiden heter klar mening. Den finner du her: klartale.no/klarmening/
  • Send inn meningen din på lyd, video eller i tekst.

---Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå